Røvernytt bloggen

..                              Oppdatert Lørdag.08.01.22.. 5 årgang                                                     . I Røvernytt bloggen kan du lese siste nytt om cannabis legalisering,  rusreformen,  og politiskandalen.

 HJEMMEDYRKING. HOBBYEN SOM HAR TATT HELT AV OG STIGER I POPULARITET.

NØDRETTEN TIL MEDISIN.

En del media fokuserer for tiden på at cannabisbruken øker i Covid19. I USA skriver de at oppgangen er stabil på rundt 20% og begrunner den med rastløshet, angst, og depresjon.

I Norge kan man trygt si at situasjonen er ganske så mye verre. Lockdown av grensene ,spesielt mot Sverige, der HV og Politi har hvert innom de fleste av de 1000 overganger til Sverige og hatt tollkontroll samtidig. Så her er det mange som har blitt tatt, og også mange som har blitt skremt fra og kjøre den planlagte ruta, kun inntil videre selvsagt.

Flyktninger kommer ingen vei.

Konsekvensen av det er at nordmenn får mye mindre cannabis konsentrat, hasj, inn i landet en det vi vanligvis pleier under vanlige forhold. .. Det fører til regional tørke flere plasser og prisene har hvert helt oppe i 500 til 1000 kr. grammet hvis man i det hele tatt har fått tak i.

Medisinske flykninger kommer seg ikke til Nederland og får henta resepten sin heller grunnet Covid19.

Etterspørsel genererer smugling.

Men alle oppegående personer skjønner at det kun er midlertidig siden det er etterspørselen som styrer innførselen. I et land som Norge er det i teori og praksis umulig og stoppe, eller ytterligere begrense narkotikainnførsel, bortsett fra den nåverende grense stengningen som er midlertidig.

Kun 4% av all narkotika i Norge blir beslaglagt. Det er ikke noe Politiet kan gjøre noe særlig mere med.

Gir opp politikerne, gir faen i Staten.

Men nå er mye som tyder på at landets medisinske cannabisbrukere har fått nok. . Etter 7 år i intens cannabisdebatt er mange så mentalt slitne og utkjørte at de gir blanke faen i hele Staten og importerer sin egen medisinske cannabis til eget bruk. Mange kaller det nødretten til medisin.

Etter min og mange andres oppfatning er de i sin fulle rett. Hvorfor ikke bli permanent selvforsynt samtidig?

Dyrefor i fugleburet.

Nå har jeg lest flere lov forklaringer men slik jeg har lest tidligere så er det ikke ulovlig og importere cannabisfrø, men ulovlig og plante dem. Kommer Politiet på besøk og ser du bruker frøene dine i brødbaksten eller til dyrefor i fugleburet har de kommet forgjeves. Vi kan gå opp gangen for lesere som vurderer dyrking.

Autoflower.

Du kan bestille/kjøpe cannabisfrø fra stort sett hele verden. Loven er slik i de landene du kjøper fra at du må selv sette deg inn i ditt lands politikk på området før du kjøper. De største selskapene er seriøse og leverer som avtalt og retter også opp evt. klager fra kunden umiddelbart.

Til regimer som Norge leverer de anonyme forsendelser og bank kvittering fra en annen avdeling i selskapet som ikke selger frø. Prisen er med frakt og egen sporing av pakka til mottaker. Du ser til enhver tid hvor pakka di er.

Narkotikahunder kan ikke lukte cannabisfrø og reagerer ikke på forsendelser i posten. Så her sitter Tollerne selv (når de har tid) og tar stikkprøver av posten til gjennomlysning. Så her går 99% av alle frøene igjennom.

Noen mottakere har imidlertid fått besøk av Politiet en til to mnd.i etterkant når plantene er store. Har du mistanke om at Politiet har hvert i pakka di så ikke plant i nærheten av der du selv bor. 

Å dyrke cannabis er noe helt annet i dag en det var før. Dvs. hvis du bruker det siste på markedet som er et ferdigklonet hunnfrø som heter Autoflower (Autoblomst). Den anbefales for nybegynnere og det skal mye til for og mislyktes med dyrking av denne planten som er hardfør ute og inne. Frøene blomstrer automatisk og kan vanligvis høstes litt raskere enn andre planter.

Autoflower høster bra, fra 3-400g til 1000g. På en skala fra 1 til 5 har Autoflower en vanskelighetsgrad på 1 i dyrking. Beskrivelse og varedeklarasjon følger hvert produkt. Les anmeldelser.

For og ikke hisse på meg dyrkere må jeg legge til at jeg er ingen dyrker, og har ingen erfaring,  men jeg legger til en kort beskrivelse jeg har lest på nett. 

Her er en typisk frøbutikk.Barneys Farm.

Her er nybegynner tips dyrking.AUTOFLOWER.