Røvernytt bloggen

..                              Oppdatert Lørdag.08.01.22.. 5 årgang                                                     . I Røvernytt bloggen kan du lese siste nytt om cannabis legalisering,  rusreformen,  og politiskandalen.

Norsk Narkotikapolitiforening.   

QQQQQ


Jan Erik Bresil, leder i NNPF. (Privat forening). Bresil beskyldes for lovstridig uniformbruk og at han i privat interesse utgir seg som purk i tjeneste.

SVIN PÅ SKOGEN.

Jarle Larsen. 04.09.2019.

Kontroversen og hysteriet rundt Unge Venstre sitt valgkamp materiell har virkelig satt fart rundt om i landet. Men denne farsen skiller seg ut fra andre farser på flere måter. Aviser og media avslører og tar Politiet regelrett på fersken for undergravende virksomhet mot samfunnet, og først og fremst mot demokratiet. Der ser vi et typisk eksempel på at korrupsjon gjør oss forsvarsløse. Kriminaliteten vil alltid uten unntak forverre seg med et forbud. Det samme med terrortrusselen Det er opprørende å det må kommenteres. 

 

Alle uttalelsene, og Rekkefølgen på de forskjellige uttalelsene fra Rektorer, lærere, ungdomspolitikere, Fylkesrådsleder, partiledere, Kunnskaps-og integreringsminister, og Politidirektør, skal vi ikke gå inn på her. Det er et omfattende media sirkus i det som har hvert en stigmatisert tabusak, men nå skal det vel løsne litt etter denne media fokuseringen.. 

Dette skal vel etter alt å dømme skaffe Venstre større velgeroppslutning selv om de går glipp av noen forhåndsstemmer.                                                                                     

 

Oppdatering 27.10.2019.

Unge Venstre gjorde sitt beste skolevalg noensinne. Moderpartiet gjorde et dårlig valg.

.HAR VI BRUKT FOR ET KORRUPT POLITI SOM MOTARBEIDER OSS?

 Den korrupte elefanten i rommet må vi se nærmere på, nemlig Norsk Narkotikapoliti Forening (NNPF) med den tvilsomme Politimannen Jan Erik Bresil i spissen. Han har driti seg mye ut i media med sin kunnskapsmangel på narkotika og samfunn.. Han er ikke den som fant opp kruttet vil mange mene.. Men det betyr ikke at han ikke har gjort stor skade på det norske samfunnet. Korrupsjon er den største kriminelle trusselen vi har her i landet uten sammenligning med noe annet for øvrig. Vi skal se litt på hva disse kriminelle svinepelsene driver med. 

Filter Nyheter driver med avslørende journalistikk.

Slik fikk narkopolitiforeninga fylkeskommunen til å slå ned på Unge Venstre-kampanje.

Unge Venstre har reagert på at de i forbindelse med skoledebatter i valgkampen har fått beskjed om å fjerne eller utelate valgkamp-materiell som tar til orde for legalisering av cannabis.

 

En rekke fylkeskommuner har instruert sine videregående skoler om å nekte ungdomspartiet å dele ut buttons og reise bannere med slagordet «Legalize it» og en illustrasjon av en hånd som holder en joint.

 

I flere tilfeller har det skjedd etter at fylkeskommunene er kontaktet av Norsk Narkotikapolitiforening (NNPF) – en politisk organisasjon som ikke representerer politiet, men har mange politifolk som medlemmer.

 

Foreningen er kjent for å være iherdige motstandere av legalisering av illegale rusmidler.

 

I Rogaland fikk opplæringsavdelingen mail fra NNPF torsdag 22. august. Mailen er signert Torbjørn Nervik d.y., som i mange år var en høyt profilert politioverbetjent i Haugesund og gikk av med pensjon i oktober i fjor.

 

 

 

 

Her ser vi en korrupt pensjonist som i sin iver har sendt slike mailer til Fylkeskommunene.

Les resten av artikkelen i Filter Nyheter.

KRAFTIG KRITIKK AV BRESIL OG NNPF.

Jarle Larsen 16.09.2019.                                                                                                    Jan Erik Bresil får flere slag i trynet. Foreningen Tryggere Ruspolitikk har tatt frem den juridiske lovboka og instruerer politidirektoratet på foreningen sine nettsider.

Kan leses her i Røvernytt på siden til FTR.

Jan Erik Bresil ble kåret til årets verste i 2016. Her får han sitt ettermæle påskrevet.

ÅRETS VERSTE: Jan Erik Bresil later som om han representerer Politiet.

Jan Erik Bresil fra den fanatiske og utdaterte organisasjonen NNPF er nominert til Årets verste stemme 2016.

Jan Erik Bresil er kanskje best kjent fra NRK-dokumentaren Politi og røver, der han i sivil «leker katt og mus med hasj-selgende ungdommer», som det heter på NRKs nett-TV-sider.

Som frontfigur for eks-justisminister Anundsens nye skolekampanje mot hasjrøyking, fremmer han også skremmende og sensasjonelle påstander om risikoen ved cannabisbruk til nok en generasjon VGS-ungdom. Det er påfallende at det ikke er helse- og sosialarbeidere som tar seg av slike oppgaver, men heller politifolk og justispolitikere.

tillegg fikk han oppmerksomhet i mai, som politimannen som spanet på, arresterte og avhørte det psykedelika-forkjempende forskerparet Pål-Ørjan Johansen og Teri Krebs. Bresil og hans kolleger vurderte situasjonen som at Krebs var ruset, noe som førte til arrestasjon foran parets barn, samt ransakelse av deres bolig. Prøvene som ble tatt viste senere at vurderingen var feil, Krebs var edru.​

Bresil er en gammel kjenning og synderegisteret er langt. Les artikkelen i sin helhet her. 

Bresil trakasserer skattebetalerne.