Røvernytt bloggen

..                              Oppdatert Lørdag.08.01.22.. 5 årgang                                                     . I Røvernytt bloggen kan du lese siste nytt om cannabis legalisering,  rusreformen,  og politiskandalen.

Actis går over lik.

Actis går over lik for og få frem en falsk påstand.

Hvor langt er noen mennesker villige til og gå for og bedra en befolkning? Det bør vi nå spørre styremedlemmene i Actis om. I sin over iver etter og rapportere fra Colorado bruker de (og noen andre) nå blodprøve resultater fra avdøde personer fra trafikkulykker og kaller det cannabis-relaterte dødsulykker.

Makan til avskyelig frekkhet. I det døden inntreffer starter THC innholdet i blodet sin stigning til det mangedobbelte. En THC prøve timer etter en dødsulykke kan ikke brukes til noe som helst langt mindre til og kriminalisere noen døde på bekostning av pårørende som sørger og samfunnet som helhet.

Forskere i Colorado er nå bekymret over hvordan disse dataene misbrukes av tvilsomme organisasjoner.

Resultater fra Colorado forskeren Andrea Tully: : Konklusjonene hennes tviler på den voksende mengden data i juridiske stater om fatale kjøretøyulykker antatt forårsaket av THC-svekkelse. "Å komme til en dom om nedsatt nivå for et avdødt individ," skrev Tully , "kan vise seg å være risikabelt og muligens hensynsløs," på grunn av de mange ukontrollerte variablene hun avdekket i blodtrekk etter døden.

Les artikkelen i sin helhet her. 

Les også Actis: Økning i antall cannabisrelaterte dødsulykker i Colorado.

QQQ

FARVEL TIL DEN SISTE GRASROTA.

Syke og uføre er ekskludert fra Arbeierpartiets fremtidsutsikter.

Frykt – en kamuflert unnskyldning.

Arbeiderpartiet sliter med en ubegrunnet frykt, et ikke-dokumentert «fryktfat». Samfunnet på sin side frykter at noen politikkere skal sabotere rusreformen som i lang tid er forespeilet, og de må kjenne på politerforakten.

Politikerforakten hører hjemme i det mer kjente «hatfatet» AP er et av partiene som har vært pådrivere i flere år for rusreformen slik den fremstår i dag. De har full støtte fra 15.000 ungdomspolitikere for en avkriminalisering og også for en legalisering av cannabis.

AP ungdom kan dokumentere på et vitenskapelig grunnlag hvorfor cannabis må legaliseres.

Hva får noen AP politikere til og mistro sine egne ungdomspolitikere som også er enstemmige? Hva får noen AP politikere til og tro at verden tar feil? De samme AP politikere må jo tro at medisinske cannabis brukere er noen hypokondere av noen bløffmakere. Å frata oss muligheten til og ha 10 gram med cannabis uten lenger og bli fengslet slik vi har blitt forespeilet faller ikke i god jord det sier seg selv.

Dette holder ikke lenger, AP politikerne sitter med skylapper og ørepropper noe som ikke kvalifiserer for tilgivelse i etterkant. Det er heller ikke noen god reklame for et parti og sitte med beslutningsvegring og havne opp med en feilslutning i en opplagt samfunnssak.

Arbeiderpartiet har gjort helomvending og svikter samfunnet på en hjerterå måte. Jeg frykter at hatfatet flyter over.

Til Arbeiderpartiet. TA TIL VETTET I DAG, I MORGEN KAN DET VÆRE FOR SENT!..Til kuskene på Arbeiderpartihesten: DRA ØREPROPPENE, OPPLØPET ER NÅ!

For FB gruppa, LEGALISERING AV MEDISINSK CANNABIS, 3,0.K. Jarle Larsen Admin.ll

QQQ

Mindreårige i Sveits skal ikke straffes.

Ingen straff for mindreårige med små mengder cannabis.

Besittelse av mindre enn 10 gram cannabis er ikke straffbart i Sveits, uavhengig av om du er mindreårig eller voksen, har forbundsretten bekreftet.

Mindreårige barn skal ikke straffes eller føres opp i Politiatesten.

Rettsavgjørelse.

Forbundsretten i Lausanne offentliggjorde sin presidensbeslutning på torsdag, og oppklaret at det var langvarig forvirring rundt forskjeller i behandling mellom voksne og mindreårige. Det var ikke nødvendig å skille mellom dommene.

Med henvisning til saken om en 16 år gammel collared i Winterthur med 1,4 gram cannabis, avviste retten kongen av Zürichs offentlige anklager for mindreårige, som ønsket at gjenopprettelsen av en straff først ble levert.

Retten sa imidlertid at besittelse av en "minimumskvantum", definert som mindre enn 10 gram og for personlig bruk, ikke ble straffet for voksne i Sveits, og at det ikke var grunn til at en ungdom skulle behandles anneledes..

Å dyrke, konsumere og behandle cannabis er forbudt i Sveits. Men siden 2013, har de  som er tatt i besittelse av opptil ti gram cannabis,  fått bot på rundt 800 kr.  og ikke blitt sett på som kriminelle og ført opp i Politiregisteret.

Se artikkelen i sin helhet her. 

DYSTRE TALL FRA TELEMARK.

Telemark hadde høyest andel.

Skien 28.12.2019. Jarle Larsen.

Andre stoffer enn heroin er nå hyppigste årsak til narkotikadødsfall.

Flere døde av narkotikabruk i fjor enn året før. De fleste dødsfallene er forgiftningsulykker. Det vil si utilsiktede dødsfall.

 

 

 

 

Minnemarkering. Nå må det handles.

Telemark topper statistikken.

På landsbasis var det 5,4 dødsfall per 100 000 innbyggere i 2018. Dette er beregnet i aldersjusterte rater, som vil si antall dødsfall pr 100 000 innbyggere og i forhold til alderssammensetningen i befolkningen. Av fylkene var det Telemark som hadde flest narkotikautløste dødsfall i forhold til befolkningen, med 8 pr 100 000. Oslo, Vest-Agder og Oppland kom på de neste plassene, med 7 og litt under 7 pr 100 000.

Kilde: FHI på Forskning.no

Med Telemark sin totale befolkning på 173.391 (2018) innbyggere så blir det 14 overdosedødsfall totalt. Hvil i fred. 


QQQQQ

Blir lykkligere og får større livskvalitet av cannabis.

Jarle Larsen. 08.02.2019. 

Forskning Velværeutviklingen: Forbrukere av cannabis er mer velstående og lykkeligere. Hyppige oppslag fra pressen i USA er «Cannabis Wellness Trends» , som periodisk rapporterer om oppturer og nedturer for cannabisforbrukerne i juridiske cannabis-stater som Colorado og California. Å hvordan ser det ut? De har generelt høyere inntekter, gjør mer frivillig arbeid, Er mer utendørs og er fornøyd med livet! 

 

 

.

Forskning blant 2000 forbrukere. Brukere mer fornøyd og vellykket.

Cannabis wellness trends. er basert på (salg) data fra BDS Analytics dataselskapet. For den første rapporteringen er Colorado-firmaet avhengig av "BDS Analytics Consumer Trends Survey", som involverte 2000 voksne i alderen 21 år og over fra de lovlige California og Colorado-cannabislandene. 1200 av disse har kjøpt cannabis de siste seks månedene. Den neste velværeutviklingen handler om folk i Washington og Oregon.

 

Har høyere utdanning.  Andelen personer med en universitetsgrad under de californiske brukere er 20%, sammenlignet med 13% blant «de som aksepterer» og 12% blant de 'avvisende'. Slående er konklusjonen at cannabisforbrukere i den gylne staten oftere har barn (64%) enn de som aksepterer (60%) og avvisende (55%).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Har høyere utdanning.

I tilfelle til «de avvisende) er det merkbart at de ikke liker å gå utenfor for å gjøre noe gøy. Dette er mye mer tilfelle med brukere: 50 prosent av cannabisforbrukerne i Colorado nyter å være utendørs. 36% av «de avvisende. I California har selv 57% av cannabis-brukerne det gøy med utendørsaktiviteter, til sammenligning bare 26% av «de avvisende» Og når det gjelder frivillig arbeid, ser brukerne ut til å være hyggelige mennesker: 38% av brukere i California sier at de bruker tid på å hjelpe andre, mens de avvisende er bare 25%

En sunnere livsstil.

Cannabis forbrukerne er langt unna omtalene som historisk pleier å beskrive dem,' sier Linda Gilbert, leder av forbrukeravdelingen ved BSD Analytics. "Faktisk; Positive livsstilsindikatorer som frivillig, sosialt, tilfredshet med liv og nytelse i trening og natur er den høyeste blant cannabisforbrukerne, i alle fall allerede i Colorado og California.

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

. . . . . . . . . . .. . . . . . . . . . . . . Den nest siste revejakta.

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

Narkotikakrigen i Sverige topper seg.

. . . . . 2017 tallene. 42 drap, 140 skadde med skytevåpen. Kun 6 drap oppklart Det er en dobling på 5 år.

‘ . . . . Kaldblodige henrettelser, dødelige gjenger og mistenkelige hevnshandlinger.

"Det grunnleggende problemet er at vi har unge menn som er veldig enkle. De løser konflikter ved å true og skyte hverandre, sier Erik Ahnlund, politimann i Rinkeby``

. . . . .Silvi Listhaug reiste til Rinkeby for og slå populistisk mynt, ble jaget hjem igjen.

Handelen forventes å være verdt minst en halv milliard, og beskrives som en "grunninntekt" for kriminelle gjenger i områder med utenforskap.

Svensk Politi sier at pengene blir sendt ut av landet og at pengene er umulig og følge i systemet. Svensk Politi har varslet offentlig at de ikke har anelse om hvor pengene havner hen.

Se Svensk TV Nyheter:                                                                                                                                 .                                                                                                                                                                 https://www.svt.se/nyheter/inrikes/brak-om-cannabis-bakom-manga-dodsskjutningar

QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQ

FOLKEHELSE FOR ALLE.

28.05.2018.

Frederik Polak , PhD psykiater Spes. Med.Cannabis.  • Frederik Polak, som er en av de mest erfarne og respekterte nederlandske psykiatriene innen narkotikabruk, jobbet som konsulentpsykiater ved Drug Department i Community Health Services (GGD) i tretten år (1994-2003) og er en av de mest autoritative stemmer i den sosiale og politiske debatten om narkotikapolitikken, i Nederland og utover.

• Fra 2009-2013 var Frederik president for ENCOD (European Coalition for Just and Effective Drug Policies). Han er styremedlem i Norges narkotikapolitiske stiftelse ( Stichting Drugsbeleid ),  https://translate.googleusercontent.com/translate_c?depth=1&hl=no&prev=search&rurl=translate.google.no&sl=en&sp=nmt4&u=http://www.voc-nederland.org/&xid=17259,15700022,15700124,15700149,15700168,15700173,15700186,15700189,15700191,15700201,15700205,15700208&usg=ALkJrhhwzznjQhpXLMQsnvmPyugYgyz22w

FOLKEHELSENS FAR I EUROPA.

Cannabis Culture Awards 2012 | winner Frederik Polak

Hasj museum. Når vi søker på Frederik Polak så havner vi på Hash Marihuana & Hemp Museum.  Presentasjon og omtale er fra Museet. Den  automatisk oversettelsen ble feilaktig og litt missvisende her så jeg rettet noen ord og hele setninger.  Link nederst på siden.  Ta deg en tur på Hasj Museum. 

 

 

Cannabis Culture Awards 2012 / Winner Frederik Polak.

...................Psykiater Frederik Polak. Her med Cannabis Kulturprisen i 2012.

Polak er en populær og ettertraktet foredragsholder på konferanser og seminarer om narkotika og narkotikapolitikk over hele verden.

FREDERIK POLAK, Psykiater og spesialist i rusmiddelbruk.

FREDERIK POLAK.

Frederik Polak er en av de mest erfarne og respekterte hollandske psykiaterne på rusmiddelbruk, og jobbet som psykiater i medisinavdelingen i kommunale helsetjenester (GGD) i tretten år (1994-2003).  Polak er en produktiv forfatter om narkotika- og narkotikapolitikk. Han er en etterspurt foredragsholder  og dukker opp på mange konferanser og offentlige arrangementer i hele Europa som en svært kunnskapsrik, men jordnær talsmann som tydelig argumenterer for sitt poeng at narkotika forbud faktisk er kontraproduktivt for å beskytte helsen/folkehelsen til allmennheten . Han sitter i styret i Stichting Drugsbeleid.                                                                                                               

 

AUTENTISK STEMME I DEBATTEN OM NARKOTIKAPOLITIKKEN.

Frederik Polak at Cannabis Sessions at Nordic Reform Conference oslo 2017

Amsterdams psykiater Frederik Polak har de siste tiårene utviklet seg til en av de mest autoritative stemmene i den sosiale og politiske debatten om narkotikapolitikken, i Nederland og langt utover. Han har skrevet og medforfattere mange artikler og rapporter, inkludert Drugsbeheersing Door Legalization, Thinking About Drug Law Reform: Noen politiske medisinske medisinske metoder og amerikansk kritikk av nederlandsk narkotikapolitikk.

Polak er en av drivkreftene bak Drug Policy Foundation, Foreningen for avskaffelse av kannabisforbud

DRIVKRAFTEN.

Polak er en av drivkreftene bak Drug Policy Foundation, Foreningen for avskaffelse av kannabisforbud og ENCOD, den europeiske koalisjonen for rettferdig og effektiv narkotikapolitikk.  Polak representerer hvert år disse organisasjonene på det årlige møtet i FNs narkotikabyrå UNODC i Wien.

Hvorfor, etter mer enn 30 år med regulert tilgjengelighet til voksne, er bruk av cannabis i Nederland lavere enn i de fleste andre europeiske land og USA

Nederland har hatt toleransepolitikk i 42 år.

Gjennom en kombinasjon av rettferdighet, fasthet og kompetanse om emnet, har Polak blitt en nyttig torn på siden av UNODC. Han har ved flere anledninger spurt direktør Antonio Maria Costa følgende spørsmål: "Hvorfor, etter mer enn 30 år med regulert tilgjengelighet til voksne, er bruk av cannabis i Nederland lavere enn i de fleste andre europeiske land og USA - og ikke høyere, som man ville forvente om forbudet mot ulovlige stoffer hadde noen effekt? " 

Hverken Costa eller hans russiske etterfølger, Yuri Fedotov, har noen gang vært i stand til eller villig til å gi svar på dette spørsmålet. Polaks konklusjon: Den unike nederlandske cannabispolitikken har avvist teorien om forbud og bevis på at cannabisforbud er unødvendig.

 

FORBUD HAR VIST SEG Å VÆRE EN HISTORISK FEIL.

Problemet med harde tiltak mot kaffebarer er at de styrker det svarte markedet. Krenkingene øker dermed tilbudet av cannabis til unge.

Polak er en populær og ettertraktet foredragsholder   på konferanser og seminarer om narkotika og narkotikapolitikk over hele verden. Han kritiserer utilsiktet den irrasjonelle og kontraproduktive "krigen mot rusmidler" og taler for en rasjonell tilnærming, avkriminalisering, og skadereduksjon.

Nasjonale ( Nederlandske ) og internasjonale medier gir også regelmessig stor oppmerksomhet til Polaks edrue og autoritative bidrag til debatten. Han rørte en nerve i NRC Handelsbladet i 2008, og analysene hans har siden den gang bare blitt mer aktuelle og fremstilles nå som en hastesak for verden.  

 

"Jeg tror at det bare vil være mulig å begrense unges tilgang til cannabis når voksne lovlig kan kjøpe cannabis. "

Problemet med harde tiltak mot kaffebarer er at de styrker det svarte markedet. Krenkingene øker dermed tilbudet av cannabis til unge.

 "Begrunnelsen som forbudet bygger på, at det eneste forbudet kan gi beskyttelse mot helserisikoen for rusmidler, har vist seg å være en historisk feil. Det er nettopp det motsatte: Helserisiko gjør regjeringen nødvendig. (...) Problemet med harde tiltak mot kaffebarer er at de styrker det svarte markedet. Krenkingene  øker dermed tilbudet av cannabis til unge. Som det er, er det allerede utilstrekkelige kaffebarer for å møte etterspørselen av voksne nederlandske statsborgere. Jeg tror at det bare vil være mulig å begrense unges tilgang til cannabis når voksne lovlig kan kjøpe cannabis. " Gå til Hasj Museet her:          http://cannabiscultureawards.com/winners/frederik-polak        .                                          

QQQQQQQQQQ

Mike  Tyson i slaget! Slår et slag for Amerikansk folkehelse.

Mike Tyson slår et slag for folkehelsa.

 Siden årsskiftet  har kjøp og salg av cannabisprodukter og cannabisanlegg vært helt lovlig i den amerikanske delstaten California. Og ingen andre enn eks-bokser Mike Tyson vil dra nytte av det nå. På omtrent 100 kvadrat Km. fra Death Valley skal han åpne en "cannabisranch".     Tyson er engasjert og forsvarer 8 Millioner Amerikanske krigsveteraner som bruker medisinsk cannabis mot PTSD.         Se:           http://newsmonkey.be/article/85058